SERIOXYL - L'Oréal Professionnel tuotesarja kaikille, jotka kaipaavat tuuheammat, rakenteikkaammat hiukset

Ohenevien hiusten neljä tyypillisintä tunnusmerkkiä ovat: hiukset tuntuvat ohuemmilta kuin ennen (hiustiheys vähenee), hiusharjasta voi löytyä tavallista enemmän hiuksia, hiuksista puuttuu ryhti ja volyymi ja ne tuntuvat haurailta ja vahingoittuneilta. Lisäksi miehet kokevat, että hiusraja pakenee.

L’Oréal Professionnel tarjoaa näihin ohenevien hiusten ongelmiin ratkaisun innovatiivisilla Serioxyl –tuotekoostumuksilla.

Serioxyl sisältää vallankumouksellisen teknologian, joka sisältää Stemoxydine ™ 5%, joka herättelee uinuvia hiusnystyjä, jolloin saadaan ”lepovaiheessa” oleva hius aktivoitua ja hius kasvamaan.

Teknologia sisältää myös Neohesperidin ™ -ainesosan, joka yhdessä Stemoxydinen kanssa luo optimaalisen ympäristön hiuksen kasvamiselle sekä on tunnettu hiuspohjaa suojaavista ja hoitavista ominaisuuksistaan. Lopputuloksena jopa 1700 hiusta 3 kk:ssa (Stemoxydine, kliininen tutkimus vs. plasebo, 101 testaajaa käytti tuotetta päivittäin 3 kk ajan)

Serioxyl-tuotesarjan sisältämä patentoitu Intra-Cylane ™ antaa yksittäiselle hiukselle lisää paksuutta. Se tunkeutuu hiukseen ja luo hiuksiin täyteläisemmän tunteen. Glucoboost™ ja Incell ™ -ainesosat vahvistavat ja ravitsevat hiuksia tehden niistä vahvemmat.

Koostumuksen sisältämä muotoileva polymeeri tekee hiuksista joustavammat ja elinvoimasemman näköiset. Hiukset ovat selkeästi tuuheamman näköiset.

Näytetään tuotteet 1-3 / 3

Nopeat
toimitukset

Teemme yhteistyötä vain luotettavien rahtiyhtiöiden kanssa, tämä takaa sen, että tilauksesi toimitetaan ajoissa

Turvalliset
maksut

Kaikki maksuliikenne verkkokaupassamme tapahtuu salatun yhteyden kautta.

14 vrk vaihto- ja palautusoikeus

Sinulla on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan alkaneeksi kun vastaanotat paketin.

© 2015 Suomen Shampookauppa